Saturday, October 24, 2009

Viikonloppumeininkiä



Tämän viikonlopun piti olla rauhallinen. Eilen kuitenkin lounaalla saatiin kutsu lähteä illalla ”sushi happy houriin”. Joten, totta kai lähdimme! Ravintola oli tosi hieno ja lahden rannalla. Meitä oli n 14 ja tilattiin valtava tarjotin erilaista sushia. Hyvää oli, nam. Mutta kallista, vaikka happy hour olikin… Sieltä sitten jatkettiin taas kaupunkiin, jossa tapasimme Craigin, Danin, Marissan ja Reggien.

Ensin mentiin Lemon Tree pubiin, joka oli iso terassi ja osa viereistä puistoa. Sisältä, pienestä ”voileipäbaarista”, ostettiin drinkkilippuja ja baarit oli ulkona. Oli ihanaa kun ulkona oli juuri sopivan lämmintä eikä mitään pitkähihaista tarvittu!

Kun baari sulki klo 24, me jatkettiin matkaa Pickled Onioniin ja sieltä päädyttiin taas Cairo yökerhoon, jonne ei kyllä todellakaan voisi mennä ilman että on miespuolisia kavereita mukana. Tuli taas tanssittua loppui ilta. Meno oli taas aika hurjaa, ja usein joku mies tuli tanssimaan aivan selkään kiinni, eikä lopettanut ennen kuin vaihto paikkaa jonkun meidän porukkaan kuuluvan kundin kanssa. Ja kuten edelliselläkin kerralla, yksi meidän porukan kundeista (mutta eri kuin viimeksi) meinasi joutua tappeluun, paikan ulkopuolella tällä kertaa. Syykään ei oikein selvinnyt. Ehkä tuonne ei kannata enää mennä… Kotona oltiinkin sitten vasta klo 4…



Ulkona on taas todella upea ilma, aurinkoista, lämmintä n 25c ja vähän tuulta. Pitäis varmaan raahautua ulos, mut ei oikein jaksa. Teresa Ja Trish menivät rannalle, mutta ehkä mä nyt otan tän päivän rauhallisesti, kun täällä on ollut niin älyttömän hektistä. Huomenna vois sit mennä rannalle. Illalla Trish ja minä mennään lapsenvahdiksi sinne Trishin tutun luokse. Kiva nähdä se ihana 3kk vanha vauva taas! Isosisko taitaa olla jo nukkumassa kun me tullaan sinne.

Perjantaina oli orientaation viimeinen päivä, maanantaina aloitetaan vihdoin leikkurissa. Perjantain mä olin välinehuollossa, oli ihan kiva pakkailla vähän instrumentteja pitkästä aikaan (Ruotsissa kun olin siellä päiväkirurgiassa töissä me pestiin, pakattiin ja steriloitiin kaikki instrumentit itse!).

No comments:

Post a Comment