Thursday, October 29, 2009

Kuukausi!


Kaikilla koululaisilla on koulupuvut, ja joka koululla on omanlaisensa.

Eilen lähdettiin Trishin ja Teresan kanssa kaupungille suoraan töistä. Meidän piti vain käydä hakemassa mulle verkkosukkahousut ja T&T:lle asusteita Halloween juhlia varten. Siis sitä varten ne mun sukkiksetkin on. Halloween on lauantaina, mutta täällä juhlitaan sitä tosi isosti ja huomenna on siis juhlat vanhassa linnakkeessa.

Matkalla kaupunkiin tajuttiin että oltiin oltu täällä jo kuukausi, tai siis neljä viikkoa! Kuukausi tulee täyteen huomenna. Eli pitihän sitä mennä juhlistamaan yksille drinksuille. Ensin käytiin ostoksilla ja sitten mentiin Fresco’siin.

Oltiin juotu yhdet, kun Craig soitti ja kysy missä me ollaan. Craig ja Dan sanoivat tulevansa kanssa, joten otettiin sitten toiset drinkit. Rum Swizzlet. Täällä ei mitata alkoholia mitalla ja Rum Swizzlet on aika vahvoja, mutta ne ei yleensä maistu rommille. Siihen käytetään yleensä paria eri rommia, joista yksi on paikallinen tumma rommi Gosling. Lisää Rum Swizzlestä englanniksi täällä.

Kun pojat tuli, piti ottaa vielä yhdet drinksut… Sitten meillä olikin jo aika nälkä, ja päätettiin mennä kiinalaiseen ”Chopsticks” ravintolaan syömään. Ruoka oli tosi hyvää!

Dan on nuorekas, lähes viisikymppinen Jenkki, jonka isä on Liettualainen ja äiti Argentiinalainen. Hän on ollut nuorena laivastossa töissä neljä vuotta ja on nyt jonkinlainen röntgenhoitaja, en ole ihan varma mitä tekee, mutta ei ota tavallisia röntgenkuvia. Hän on myös työskennellyt Saudeissa pari vuotta ja puhuu englantia, liettuaa ja espanjaa sujuvasti ja sen lisäksi myös jonkin verran saksaa, arabiaa ja tagalogia (Filippiinien kieli), koska hänellä on ollut filippiiniläinen tyttöystävä. Ja osas hän jonkin verran suomeakin ennestään! Hän sitten jutteli ravintolassa tagalogiksi Filippiiniläisille tarjoilijoille, jotka oli ihan innoissaan siitä.

Tänään oli taas kauhea päivä töissä, en tiedä miten pystyn tottumaan siihen miten huonosti potilaita hoidetaan ja miten vanhaa, vanhanaikaista ja epästeriiliä kaikki on. Meillä oli taas urologiaa ja TURPin jälkeen urologi oli kasvoja myöten ihan litimärkä. Juttelin töitten jälkeen Teresan kanssa ja hänellä on samoja ajatuksia, että paikka on työpaikkana aika kauhea. Mutta että saari on niin ihana ja meillä on niin hauskaa täällä (töitten ulkopuolella) että ehkä sen takia kannattaa kärsiä. Ja niinhän se on. Ja onneksi töissä ollaan vaan 7h päivässä, kun ruokatunti on tunnin.

Tänään meillä oli myös osastokokous töitten jälkeen. Kokoukset on kerran kuussa, mutta niihin ei ole pakko osallistua, koska ne ei ole työaikana. Mutta ajan saa kyllä takaisin, jos osallistuu.

No comments:

Post a Comment