Thursday, October 8, 2009

Ja kuinka sitten taas kävikään...


"Päivän drinkki", alkoholiton paikallinen inkivääriolut

Läpäisin puolet tenteistä, ehkä siitäkin voi iloita… 50 kysymyksen lääkeosiosta jäin pisteen vaille läpäisyä (grrrrrr), sen uusin maanantaina. Lääkelaskut meni 100% oikein, verensiirto-osion läpäisin mutta insuliini ja diabetes osion uusin huomenna. Sen kyllä läpäisen, en olut oikeistaan lukenut siihen yhtään, nyt aion kohta lukea paperit pari kertaa läpi. Uskon myös läpäiseväni lääketentin maanantaina, koska tiedän nyt mitä pitää opiskella! Teresa läpäisi kaikki, Trish ja Shavonne (meidän ”opettaja”!!) joutuu kumpikin uusimaan yhden osion.


Shavonne opettaa meille lääkelaskuja

Muuten oli taas tylsä päivä, suurin osa luennoista ei koskenut meitä leikkuri-ihmisiä. Lounaalla me käytiin Bermuda Botanic Gardenissa, eli kasvitieteellisessä puutarhassa. Siellä oli ihanaa ja upeat näkymät merelle. Ostettiin voileivät kahvilasta ja syötiin ulkona.


Näkymä lounaalla!

Koulun jälkeen lähdettiin taas kaupungille. Meidän kurssin järjestäjä oli menossa samalla kaupunkiin ja päästiin hänen avoauton kyydillä! Käytiin sosiaalitoimistossa rekisteröitymässä henkilönumeroa (social security number) varten ja sitten parin kaupan jälkeen syömään. Ensi viikolla ruvetaan kokkailemaan itse. Ehkä.

Ainiin, korjaus eiliseen, meni puurot ja vellit sekaisin. Craig on se mukavampi röntgenhoitaja joka teki meille ruokaa, Greg vähemmän mukava. Just so you know ;-)


Kasvitieteellisen puutarhan kahvila

2 comments:

  1. Hei!
    Tosi kivalta kuullostaa :) Kun aukaisen läppärin, en mene facebookiin vaan täytyy lukea sun blogi ensin! Kateeksi käy, kun täällä hiekkalaatikolla vielä on. Täytyikö sun tehdä jokin kielikoe jossain vaiheessa?
    Kaikkea hyvää :)
    Laura O. -sandbox-

    ReplyDelete
  2. Moi!

    Kiitos! Kyllä tää hiekkalaatikon voittaa mennen tullen, joten tänne vaan heti! Täällä on aina tarvetta hoitajille.
    Mulla oli pari vuotta vanha IELTS testi (tai oli vanhentuntu, mutta koska olin just ollut vuoden Saudeissa ne hyväksy sen). Mut joku pitää vissiin olla.

    ReplyDelete