Thursday, October 15, 2009

Asuntojahdissa


Tänään tuulee

Olen vissiin jo sopeutunut ilmastoon, koska tänään päivällä oli n 21 astetta ja tuuli jonkin verran ja mulla oli melkein viileä! Nyt illalla taas melkein myrskyää. Pilvet oli todella tummia, mutta toistaiseksi ei ainakaan ole satanut. Toivottavasti viikonlopuksi tulee taas lämmin, olisi kiva päästä vielä ainakin kerran rannalle!

Tänään oltiin katsomassa muistaakseni viidettä asuntoa. Ollaan Teresan ja Trishin kanssa käyty katsomassa viime viikosta kämppiä, koska tämä ei ole mikään maailman ihanin paikka asua. Makuhuone on ihan jees, eikä ihmisissä ole valittamassa, nytkin meitä on 8 tyyppiä olo/ruokailu huoneessa, jotkut netissä (joka toimii vaan täällä, ”lainattu” potilaille tarkoitettu langaton netti…), pari (yrittää) katsoo elokuvaa ja pari syö ja kikattaa. Mutta suihkut ja vessat on kauheet!

Anyway, toivomus olisi saada 3 hengen sairaalan kämppä, mutta niitä ei nyt ole vapaana, mutta ollaan käyty katsomassa sairaalan kämppiä, jotta olisi vähän ideaa minkälaista on tarjolla. Alkuviikosta käytiin tosi kivassa, kahden makkarin ja kahden kylppärin kämpässä. Muut on ollu aika huonoja. Eilen käytiin katsomassa yhtä vapailla markkinoilla olevaa, pääasiassa kalustettu ja aivan ihana, iso kämppä. Alue vaan ei ollut kauhean kiva, ja rannalle oli ”pitkä” matka. Okej, saari on pieni ja lähes joka paikasta voi nähdä meren, kunhan on tarpeeksi korkealla. Sieltäkin oli merinäköala, mutta rannalle oli ainakin 10-15 min kävelymatka, mäkiä ylös ja alas… Tänään käytiin katsomassa vasta remontoitua (mutta hutiloidusti) kämppää, jonka sairaala ehkä ottaa nimiinsä. Sijainti on aivan mahtava, vajaat 3 km sairaalasta ja 5 min kävelymatka rannalta. Eli se riippuu nyt periaatteesta siitä, tuleeko kämppä sairaalan nimiin, jos tulee, me varmaan muutetaan siihen. Se ei ole kalustettu, mutta jos sairaala ottaa sen nimiinsä, he kalustavat sen!

Opiskelu on jatkunut ihan älyttömän tylsänä, onneksi huomenna päästän saleihin. Vaikka mä olen hammaskirurgia salissa… Maanantaina ollaan myös saleissa, sitten loppuviikko ollaan välinehuollossa, heräämössä ja potilasvastaanotossa (tai joku muu vastaava, en ole ihan varma mikä se on). Meillä on tarkoitus myös toimia anestesiahoitajana (anestesialääkäri koko ajan salissa) ja myös silloin tällöin heräämössä, heillä on kauhea pula henkilökunnasta (vink, vink).

Huomenna on onneksi perjantai ja saatiin kuulla pubista jossa on ”happy hour koko yön”. Katsotaan saadaanko yhtä mahtavat bileet aikaiseksi kun viime viikonloppuna ;-)

Kuvia mun huoneesta:





No comments:

Post a Comment