Saturday, October 17, 2009

Pubikierroksella ukkosmyrskyssä

Paljon onnea maailman ihanimmalle siskon(ja kummi)tytölle, joka täytti eilen 1v! Harmi etten voi olla mukana juhlimassa =(

Eilen oltiin ensimmäistä kertaa leikkaussaleissa. Mä olin salissa jossa oli hammaskirurgiaa. Aamulla leikkasi eri hammaskirurgi kuin iltapäivällä. Kummallakin oli omat hammashoitajat instrumentoimassa. Meitä olikin sitten kolme passaria ja anestesiahoitaja… Salissa oli myös suomalainen anestesialääkäri, joka on ollut saarella vuoden alusta. Sitä ennen hän on ollut 10 v Lähi-idässä töissä.

Hygieniataso on taas täällä, sanotaanko, erilainen ;-) Saleista löytyy kyllä, onneksi, käsidesiä (toisin kun Saudeissa, jossa ei ollut paloriskin vuoksi!), ja sairaala-apulaiset siivoavat aika hyvin leikkausten välillä, mutta kaikki taustat on pölyssä. Ja koska kaikki on vanhaa ja kulunutta, näyttää ne vielä nuhjuisemmalta. Mutta saleissa on ikkunat ja merinäköala, totta kai!

Töitten jälkeen oltiin lähdössä Robin Hood pubiin happy houriin. Juuri ennen lähtöä satoi taas kaatamalla n 5 min, mutta aurinko paistoi taas kun lähdettiin. Robin Hood sijaitsee kaupungin toisella puolella, joten päätettiinkin pysähtyä matkalla Lemon Tree pubin terassille. Siellä oli myös ilmaista pikkupurtavaa, minivoileipiä ja wrapsejä. Sieltä jatkettiin sitten parin drinksun (Rum Swizzle) jälkeen Robin Hoodiin. Siellä ei ollut enää paljon porukkaa, ja pääasiassa paikallisia nuoria, joten lähdimme takasin kaupunkiin.

LV’s vaikutti kivalta, vaikka kalliilta, mutta päätimme ottaa yhdet drinksut terassilla. Siellä oli myös ”ilmaista” purtavaa, paahtopaistista ja sämpylästä sai tehdä itselleen hampurilaisen! Yks kas alkoi salamoida ja pian satoi taas ihan kaatamalla. Kaikki sisälle ja ovikin piti sulkea, sadetta tuli niin paljon. Eli jouduttiin ostamaan toiset drinkit ;-)

Kun sade taas lakkasi, jatkettiin me matkaa Flanagansiin, ja koko ajan salamoi jossain kauempana. Oltais haluttu parvekkeelle, mutta paikallinen tarjoilijamies sanoi että 4 min kuluttua sataa kaatamalla, ette te voi mennä sinne. Siinä sitten kiisteltiin vähän aikaa, mies jopa sanoi vitsillä että jos me mennään parvekkeelle meitä ei päästetä sisään vaikka sataa ;-) No, noin minuutin kuluttua alkoi taas mieletön kaatosade ja me tyydyttiin sitten ikkunapöytään. Nyt alkoi myös ukkostaa ja kerran jyrähti niin kovaa että tuntu että ikkunat helisi, ja koko ravintola huudahti! Pian sade taas lakkasi ja ukkonen meni ohi! Kysyttiin sitten tarjoilijalta että ehditäänkö kävellä kotiin ennen seuraavaa sadetta, hän tutki hetken ajan ikkunasta ulos ja sanoi että ehditään! Ja niin ehdittiinkin!

Tänään täällä on taas helle. Kohta kaupunkiin ja illalla kotipippaloihin!

P.S Jostain syystä tää ei anna ladata mitään kuvia nyt, joten tämä nyt sitten ilman!

No comments:

Post a Comment