Sunday, October 18, 2009

Salsa!

Unohdin kertoa että perjantaina meillä oli työterveyshoitajalla käynti. Sairaalalla on nollatoleranssi huumeille, ja meiltä otettiin virtsanäyte, josta näkyy jos on lähiaikoina käyttänyt huumeita ja hiuksia, josta näkyy viimeisen 3 kk aikana käytetyt huumeet. Tehtiin myös tuberkuloositesti ja otettiin jotain verikokeita. Saan myös jäykkäkouristus ja kurkkumätärokotukset, koska ne menee umpeen tänä vuonna ja hinkuyskärokotuksen, koska se on lisääntynyt USA:ssa.

Täällä Bermudallakin on rikollisuus lisääntynyt viime aikoina, pääasiassa huumeiden takia. Viime viikolla leikkaussalissa tehtiin laparotomia miehelle, joka oli itse ilmoittautunut poliisille kun oli tullut huonovointiseksi. Hän oli nielaissut 11 pussukkaa huumeita, jotka olivat jäänyt kiinni suolistoon.

Täällä on myös ollut aika monta tappoa viime aikoina. Vaikka saarella asuu paljon miljonäärejä, asuu täällä myös paljon ihmisiä jotka joutuvat tekemään kolmea työtä jotta rahat riittäisivät. Marijuanan hallussapidosta saa $ 1000 sakot. Aseet on kielletty. Jos ryöstää turistin saa siitä kaksinkertaisen rangaistuksen verrattuna jos ryöstää paikallisen ihmisen.

Eilen oltiin tosi kivoissa kotibileissä. Meitä lähti sinne koko meidän asuntolakerros kahta lukuun ottamatta, jotka oli töissä. Mäkin sitten tanssin salsaa ensimmäistä kertaa elämässä. Se oli tosi hauskaa. Eikä ollut kovin vaikeata, koska viejä oli niin hyvä tanssimaan. Kotiin tultiin jo klo 1 aikaan, koska emännällä oli aamuvuoro seuraavana aamuna! Outoa, mutta ihan hyvä, eikä menty kaupungillekaan, joten säästy rahaakin!

Täällä on taas ollut tosi helteinen viikonloppu (n 28c) viime viikon ”vilpoisten” ilmojen jälkeen. Satanut on kyllä joka päivä se kuuro tai pari, ja tänään taas salamoikin jonkin verran.

Tänään oltiin koko iltapäivä ja ilta Trishin tutun Hillaryn luona, joilla on 3kk vauva ja 21kk tyttö. sen mies oli koko päivä töissä, joten mentiin sinne hengailee, auttaa lastenhoidossa ja syömään. Oli ihan kiva ja rento päivä, ja vauvakin nukahti mun harteille!

Ja edelleenkään ei kuvien lataaminen onnistu...

No comments:

Post a Comment