Saturday, October 10, 2009

Laivasto tuli kaupunkiin!


Tanskalaisten ja Virolaisten laivat

Ensinnäkin, läpäisin sittenkin sen 50 kysymyksen lääketentin!!! Rimaa hipoen, mutta joka tapauksessa. Luulin et 84% oikein oli hylätty, mutta se olikin ensimmäinen hyväksytty arvosana! Jee! Piti sitten vain uusia insuliini koe, läpäsin sen ihan ongelmitta, vain yksi virhe!

Torstaina, kun oltiin kaupungilla syömässä, tuli joku laivaston laiva rantaan. Kun käveltiin kotiin, käytiin rannassa kattomassa poikia, mutta jäi vähän epäselväksi että kenen laiva se oli.

Oltiin torstaina sovittu että me kolme, mä, Trish ja Teresa mennään Craigin kanssa syömään ja parille drinkille perjantaina klo 20. No, perjantaina meillä oli koko päivän kaiken maailman harjoituksia; deffa, physical assessment, virtsan stiksausta ym. Hoitaja, joka opetti meile deffan käyttöä, kertoi että sinä iltana olis happy hour kaupungilla klo 17 eteenpäin, eli sinne suurin piirtein heti harjoittelujen jälkeen.

Kun me tultiin kaupungille, me huomattiin että laivoja oli tullut enemmän. Kun käveltiin englantilaisen laivan ohi ne vilkutti meille ja nainen tuli just laivasta. Se kertoi meille että laivat oli NATO harjoituksessa ja laivoja oli Englannista, Hollannista, Belgiasta, Tanskasta ja Virosta. Myös Norjasta, mutta niitten laiva hajosi ja oli toisella puolella saarta korjattavana. Englantilaisilla olisi laivalla pippalot klo 21, ja kaikki naiset olisi tervetulleita!


Tanskalaisilla on suurin laiva täälläkertaa

Mentiin sitten Flanaganisiin parille drinkille ja juteltiin viereisessä pöydässä olevien britti-seiloreitten kanssa. Myöhemmin Craig liittyi seuraan ja mentiin Thaimaalaiseen ravintolaan syömään älyttömän hyvää ruokaa! Paitsi että tarjoilija kaatoi täysinäisen vesilasin mun syliin…


Brittiläinen seilori

Klo 21 lähdettiin laivasto pippaloihin, porukkaa oli älyttömästi, mies-nainen ratio noin 20:1! Kapteeni soitti kitaralla ihan mielettömän hyvin, Oasiksen ”Wonderwallin” kaikki lauloi täysillä mukana! Juttelin jonkin aikaa parin virolaisen seilorin kanssa. Myöhemmin nähtiin samat brittiseilorit jotka oli Flanagansilla ja ne kierrätti meillä laivalla. Sitten päädyttiin seiloreitten messiin jossa oli baarikaappi ja juotiin parit drinksut. Sieltä jatkettiin matkaa Pickled Onion yökerhoon ja ilta oli aivan mahtava! Eipä siitä sen enempää ;-)



Seiloreitten oma baarikaappi

Eilen täällä oli kuulemma käynyt joku Suomalainen yläkerrasta etsimässä mua. Asuntola on siis kaksi kerroksinen, mutta kerrokset eivät ole oikeastaan missään tekemisissä toistensa kanssa, vaikka oman kerroksen porukan kanssa tehdään vaikka mitä yhdessä! Täytyy kohta käydä siellä ylhäällä. Mielenkiintoista sinällään että orientaation aikana monet ”opettajat” sano ettei täällä ole ennen ollut suomalaista. On kuulemma suomalainen anestesialääkärikin. Ja myös suomalainen hoitaja vauva-teholta oli soittanut mulle eilen…

Kohta lähdetään rannalle, ekaa kertaa. Ja illalla vissiin tapaamaan taas seiloreita… Elämä täällä on ihan liian kiireistä – ja hauskaa!!!!

4 comments:

  1. Toi mies-nais ratio kuulostaa oikein suvereeniltä :)))) Vaikuttaa aivan mahtavalta paikalta!!

    Milla

    ReplyDelete
  2. Mahtavaa on! Toi mies-nais ratio oli siis vaan tuolla laivalla, mutta tällä saarella on kuulemma eniten sinkkumiehiä kuin naisia :-)

    ReplyDelete
  3. Kuulostaa erittäin hyvältä :D

    ReplyDelete