Sunday, October 11, 2009

Kiirettä pitää!



On ihan uskomatonta miten kiirusta täällä on ja aika menee myös tosi nopsaa! En voi tajuta että koko ajan on jotain tekemistä, menoa jonnekin, eikä se edes haittaa mua! Netissäkään ei ehdi kauheesti olla, varsinkin kun se toimii välillä miten sattuu. Tätä blogia ja facebookia priorisoin, joten sori vaan jos menee päiviä ennenkuin vastaan maileihin.


Rantakuvat Horse Shoe Bay rannalta

Eilen mentiin aivan ihanalle rannalle, Horse Shoe Bay, joka on suosituin ranta, sinne turistit menee yleensä. Vesi oli aika lämmintä. Ja ilma n 27 astetta =)
Rannalta mentiin viereiseen viiden tähden hotelliin syömään ja tapaamaan Trishin perhetuttua Uudesta Seelannista. Hilary on naimisissa Etelä Afrikkalaisen kanssa ja niillä on 2v tyttö ja 2,5kk poika. Me ollaan Trishin kanssa lupauduttu joku kerta lastenvahdiksi. Ei sitten illalla jaksettu mennä enää kaupungille tapaamaan seiloreita, oli vihdoin aikaisen illan aika!



Tänään oltiin 5h bussiretkellä saaren ympäri. Tää on ihan uskomattoman, fantastisen upea saari! Sairaala järjestää sen uusille työntekijöille joka 4 kk. Meillä oli säkää, kun se osu meidän ekan viikon jälkeen. Yritän huomenna ehtiä laittaa kuvia ja kertoa enemmän Bermudasta. Bussikuski oli aivan mahtava, kertoi koko ajan tarinoita ja historiaa Bermudasta. Mä rakastan tätä paikkaa joka päivä enemmän ja enemmän! Valitettavasti en ole vieläkään astunut jalallakaan leikkausosastolle, joten toivottavasti se paikka on ok, koska nyt ainakin tuntuu että voisin olla täällä parikin vuotta!



Tänään mentiin sitten kiertoajelun jälkeen taas kaupungille. Käveltiin sinne ja takaisin ja käytiin parilla drinkillä. Nähtiin myös pari tuttua seiloria, huomenna ne jatkavat matkaa takaisin Eurooppaan. Matkaan he ovat lähteneet heinäkuun lopulla ja käynyt ainakin Kanadassa ja New Yorkissa, nyt Bermudalla ja kotimatkalla käyvät Espanjassa, Ranskassa ja Tanskassa. Kotona he ovat joulukuussa.


Englantilaisten HMS Quorn (isompi) ja hollantilaisten laivat

Äsken syötiin taas Craigin tekemää hyvää ruokaa. Se taisikin olla viimeinen kerta vähään aikaan, sillä huomenna Craig muuttaa täältä. Ensi viikolla alkaa salaattilinja. Ja pitäisi kai vähentää tuota alkoholipuoltakin… Nyt kun me viellä ollaan ”lomalla”, on tultua juotua lähes joka ilta ainakin 1-2 olutta tai drinksua. Vaikka kaikki muu on täällä paljon kalliimpaa, niin alkoholi on ravintoloissa vähän halvempaa kuin Suomessa!

4 comments:

  1. Kuulostaa upealta! Kiva kuulla että alku on mennyt noin hyvin. Tsemppiä töidenalkuun ja kiva kun ehdit/jaksat blogata, on tosi mielenkiintoista seurata sun elämää siellä!!

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Tätä on kiva kirjottaa ja jää talteen!

    ReplyDelete
  3. Aivan ihanalta kuulostaa sinun elämä siellä ja kyllä kuvat puhuvat puolestaan miten upeaa siellä on.

    ReplyDelete
  4. Kiitos, Heli! huomasin nyt vasta kommenttisi!

    ReplyDelete