Saturday, December 12, 2009

Viimeinen ilta kaupungilla

Eilen olin Craigin synttärit, ja mentiin ensiksi Chopsticks thaimaalaiseen ravintolaan syömään.









Sieltä matka jatkui ensin Flanagans’iin, jossa oli muitakin tuttuja, ja lopulta ilta päättyi taas Cairoon. Niitä Cairon Rum Swizzle drinkkejä jään kyllä kaipaamaan! Tälläkin kertaa oltiin vaan ravintolan parvekkeella, ja siellä sai taas tanssia ihan rauhassa.

Musta oli ihanaa olla parvekkeella lyhythihaisessa paidassa ja katsella rannassa jouluvaloilla koristeltuja palmuja. Joulukuun puolivälissä, aah!







Me saatiin meidän suureksi yllätykseksi joulukuusi maanantaina. Koko viikon se oli nurkassa koristelematta, kunnes eilen illalla pari kämppistä oli sen vihdoin koristellut!



Tänään olenkin sitten pakkaillut kamoja ja näköjään kaikki mitä haluan ottaa mukaan mahtuu laukkuihin, joten ei tarvinnut onneksi stressata sen takia!
Kohta on ensin satamassa jotkut venekauden päättäjäiset, jossa kaikki veneet on valaistu ja koristeltu jouluiseksi. Sitten on vielä Craigin synttäribileet Craigin ja Danin luona. Täytyy yrittää ettei mene kovin myöhään, lentohan on huomenaamuna klo 9.05…

5 comments:

  1. Hyvaa matkaa Suomeen! Ilmoittelehan mahdollisen uuden blogisi osoite, niin saan seurata elamaasi Tukholmassakin! Se kun on minunkin entinen kotikaupunki.

    ReplyDelete
  2. Tervetuloa koto Suomeen!
    -SatuSanna

    ReplyDelete
  3. Kiitos Tuula, ilmoitan kyllä täällä sitten uuden osoitteen!

    Kiitos SatuSanna!

    ReplyDelete