Sunday, December 13, 2009

Boat parade



Eilen illalla oltiin siellä veneparaatissa. Se oli paljon parempi kuin mitä oletin. Harmi vaan että oli (tosi) kylmä, jotain 16-17 astetta ja tuuli jonkin verran. Meille se oli kylmää, varsinkin kun ei oltu pukeuduttu oikein asian mukaisesti…

Iltapäivä meni pakkaillen, kyllä se sitten on niiiiiiiin tylsää ja ärsyttävää! Onneksi sitä omaisuutta nyt ei silti niin paljon täällä ollut, joten ei siinä mennyt kuin vajaa kaksi tuntia, pakaten ja sorteeraten. Paraati alkoi klo 18.30, sitä ennen käytiin Flanaganissa syömässä.

Jotkut ihmiset olivat tulleet katsomaan paatteja jo paljon aikaisemmin, heillä oli retkituolit (toppatakit ja filtit koska oli niin kylmä!) ja eväät, ja olivat varanneet parhaat paikat. Kyllä mekin saatiin hyvät paikat, vaikka tultiin paikalle vasta n klo 18.15, vaikka seisomapaikat nyt olivatkin.

Paraati kesti pari tuntia, jonka aikana paatit kiersivät lahden kahdesti. Juontaja esitteli suurimman osan paateista ja odottaessa ja aina välillä soi joululauluja. Hieman rupesi jo pääsemään joulufiilikseen, varsinkin kun oli niin kylmä ;-)

Paatit kilpailivat eri palkinnoista, oli mm eri kokoluokkien parhaimmat, parhaat bileet laivalla jne. Teemana oli Bermuda 400v. Yritin googlata, mutta en löytänyt voittajia, ehkä huomisessa lehdessä on jotain.

Tässä kuvapläjäys veneparaatista. Joittenkin kuvien laatu nyt on mitä on, mutta halusin laittaa tänne paljon eri kuvia, jotta saa paremman käsityksen minkälaista siellä oli. Ja kuvat saa taas klikkaamalla suuremmaksi, kuten ennenkin.




Bermuda oli joskus, miljoonia vuosia sitten, tulivuori. Tässä "tulivuoressa" paloi oikea tuli!




Tämän poron jalat liikkuivat







Lohikäärme sylki tulta ja sen jalat ja siivet liikkuivat, vuoron perään

The Grinch




Akvaarion ja eläintarhan veneessä oli mm flamingoja ja kilpikonna




Tämä vilkutteli


Tämä oli ehdottomasti paras mun, ja monen muun, mielestä!



Piti laittaa videot Youtuben kautta, en saanut niitä muuten laitettua tänne



Paraatin jälkeen oli upea ilotulitus, mutta siitä me nähtiin vain osa, koska istuttiin jo taksissa matkalla Craigin synttäripippaloihin, kun ei kestetty enää kauempaa kylmässä ;-)


Kuva "kolmesta muskettisoturista, joksi meitä usein kutsuttiin ;-)samassa paikassa kun ensimmäinen yhteiskuva 2kk aikaisemmin!

Edit. Niinhän se Michael Jackson paatti voitti pääpalkinnon! Tässä linkki Royal Gazette lehden juttuun

2 comments:

  1. Koitin videota katsoa, mutta jotkut privacy-asetukset taitavat sen estää.
    Veneet vaikutti tosi hienoilta! :)

    ReplyDelete
  2. Aijaa, hitsi, täytyy siis muuttaa niitä. Oli kyllä aika mahtava paraati!

    ReplyDelete