Friday, November 27, 2009

Kiitospäivä


Kalkkunan leikkausta

Eilen oli Kiitospäivä, eli Thanksgiving, USA:ssa. Myös täällä Bermudalla jotkut paikalliset juhlii sitä (monethan on asunut USA:ssa mm opiskeluaikana), ja tietenkin kaikki amerikkalaiset täällä.

Me oltiin juhlistamassa sitä amerikkalaisten Craigin ja Danin luona. Virallisesti Craig asuu vielä täällä asuntolassa, mutta Danin kämppis muutti maanantaina takaisin Australiaan ja Craig muuttaa nyt viikonloppuna Danin luo.

Niillä on sairaalan kämpäksi todella upea kämppä, valtava keittiö ja olohuone, kummallakin omat kylppärit (ja toisessa poreamme) ja valtavat vaatehuoneet. Siitä kämpästä tuleekin varmaan ”party-central” =)

Craig oli ostanut 10kg kalkkunan, Dan teki paahdettuja kasviksia ja vieraat toivat ruokaa mukana. Oli mm bataatti-sosetta, salaattia, maissileipää, karpalohilloa ja lohkoperunoita. Ruoka oli todella hyvää.

Juhlien piti alkaa klo 19, mutta me tiedettiin etteivät pojat kuitenkaan ole ajoissa valmiita, joten me lähdettiin asuntolasta vasta klo 19.30. Syömään päästiin, hyvin nälkäisinä, vasta klo 21.10 aikaan…

Meitä oli 11 henkilöä, yhdeksästä eri maasta, eli: USA, Kanada, Jamaika, Englanti, Australia, Uusi-Seelanti, Guyana, Etelä Afrikka ja mä Suomesta. Ennen kuin me syötiin, pidettiin me kaikki toisiamme kädestä, ja Dan toivotti kaikki tervetulleeksi, piti pienen ”puheen” ja rukoili. Sitten alkoi herkuttelu. Ruokaa oli ihan älyttömästi ja sitä jäi myös paljon yli. Huomasin että vatsa tuli täyteen ihan liian nopeasti, täytyy ruveta harjoittelemaan joulua varten ;-)

No comments:

Post a Comment