Tuesday, November 17, 2009

Bermudalaisia taloja

Käytiin sunnuntai-iltana, kun aurinko vihdoin alkoi paistaa sateisen viikon ja viikonlopun jälkeen, Trishin kanssa kävelyllä. Käveltiin eri reittiä kaupunkiin kuin tavallista. Otin paljon kuvia taloista matkan varrella. Harmi vaan että aurinko oli laskemassa, jotkut kuvat on vähän liian tummia. Mutta tässä nyt kuvapläjäys joka tapauksessa.


Sairaala








Vähän liian sininen talo!


Tiet on paikoin todella kapeita ja joka paikassa ei myöskään ole jalkakäytäviä.


Happy Valley Park, varmaan kiva paikka asua =)




Monien talojen seinissä on lintuja tai kaloja koristeina


Värikkäitä taloja, on kivan näköstä, eikä jokainen talo naapurostossa ole saman näköinen!




Vaaleansininen paloasema! Ja paloautotkin on neon-vihreitä.

Kaupungissa mentiin syömään pizzeriaan, jossa on saaren ainoa kiviuuni. Kokeilin semmoista eksoottista pitsaa kuin kylmäsavulohi! Pizzapohjan päällä oli ohut juustokerros, joka oli ollut uunissa. Sen jälkeen oli päälle laitettu kylmäsavulohisiivuja, punasipulia ja ranskankermaa. Oli kyllä hyvää, mutta ravintola oli aika hinnakas eikä palvelu ollut mitenkään erikoista, joten tuskin sinne palataan.

2 comments:

  1. Kivan näköisiä taloja ja ilta-auringon antama valo tekee mukavan vaikutuksen.
    Jalankulku näyttää siellä olevan samanlaista uhkarohkeaa touhua kuin täälläkin eli ei pientareita saatika jalkakäytäviä.

    ReplyDelete
  2. Joo, tuo kävely on välillä jännää, kun autotkin ajaa aika kovaa (vaikka saaren nopeusrajoitus on 35 km/h) ja mulle vielä "väärällä" puolella tietä joten välillä saa pieniä sydäreitä kävellessä :-)

    ReplyDelete