Monday, September 28, 2009

Huomenna!

Nyt alkaa pikkuhiljaa jännittää! Kello on 22.46 ja kohta pitäis varmaan mennä koisimaan. Vaan Eipä taida uni helposti tänäkään yönä tulla, kun ei ole tahtonut parina viime yönäkään. Sitten olen myös heräillyt vähän väliä ja nähnyt ihan ihmeellisiä unia. Joten kai se sitä jännitystä on ;-)

Laukut on nyt vihdoin pakattu. Viime hetken muutoksia piti vielä tehdä, pakko oli luopua joistain vaatteista, kirjoista ym joita olin ajatellut mukaan ottaa. Laukut saa painaa 23 kg kappale, mutta kumpikin painaa n 23,5-24 kg. Koskaan en ole vielä joutunut ylipaino maksuja maksamaan, joten ehkä sitten tällä kertaa…

Tänä aamuna tein jo lähtöselvityksen netissä. Mulle oli varausta tehtäessä määräytynyt jo paikka koneessa, jonka olisi voinut vaihtaa lähtöselvitystä tehdessä. Paikka oli kuitenkin hyvä, sen olisin itsekin valinnut, viimeinen rivi ja ikkunapaikka. Siinä on 2 penkkiä vierekkäin ja toistaiseksi se viereinen oli tyhjä. Toivottavasti myös jää tyhjäksi! Kentällä tarttee sitten vain tulostaa automaatista laukkujen tarrat ja jonottaa matkalaukkujen jättöön, jokan on paljon lyhyempi ja nopeampi jono kuin ne lähtöselvitysjonot.

Sitten onkin edessä 8h 40 min lento New Yorkiin, Kennedyn kentälle. Tänään hankittu sairaanhoitajan lääkeopas (A nurses survival guide to drugs in practice) on mukana käsimatkatavaroissa, perillä kun odottaa sitten 50 kysymyksen ja laskun lääketentti, kirjaa voin sitten koneessa lueskella…

NYCissä olen perillä klo 16.50 paikallista aikaa, eli klo 23.50 Suomen aikaa. Kentällä jätän matkalaukut säilytykseen ja otan hotellin ilmaisen bussin. yövyn kentän lähellä hotellissa ja aamulla lähden sitten Manhattanille. Täytyy ostaa valkoiset Crocsit. Pitää kuulemma olla valkoiset työkengät (yäkkkkkkkk) enkä halua ostaa kalliita Crocseja Suomesta (varsinkin jos käy ilmi ettei kukaan sittenkään pidä valkoisia kenkiä…), kun ne saa Jenkeistä yli puolet halvemmalla!

Klo viiden aikaan illalla on sitten lento Bermudalle. Lento kestää 2h 20 min ja olen perillä klo 20.45 paikallista aikaa. Aikaero Suomeen on 6h. Kentällä pitäisi jonkun olla vastassa ja viedä minut sairaalan asuntolaan, jossa saa asua ensimmäiset 6 kk.

No comments:

Post a Comment