Monday, September 21, 2009

Läksiäisiä ja pakkausharjoituksia

Päivät menee ihan mieletöntä vauhtia, ja koko ajan on niin paljon tekemistä ettei Bermudaa ehdi paljon miettiä eikä jännittää!

Lauantaina vietettiin perheen kesken pienimuotoisia läksiäisiä ja illalla oli vielä edessä lähtö baariin Helsinkiin. Nyt on kyllä kaiken maailman baarittelu (varsinkin Suomessa!) kiintiö kyllä ihan täynnä, ihan tarpeeksi on nyt parin viikonlopun aikana saanut juhlia!



Kovin jään ikävöimään ihanaa 11 kk vanhaa siskon(+kummi)tyttöä. Häneltä sain läksiäislahjaksi (heidän perheen tuttavan maalaaman) kivan puutarjottimen. Tarjotin on onneksi kevyt, joten se tulee ehdottomasti mukaan Bermudalle!



Tänään tein sitten jonkin moisen harjoitus pakkauksen. Ja juu, voin toistaiseksi unohtaa aika monta asiaa joita olin aikonut mukaan ottaa… Asunhan ensimmäiset 4-6kk sairaalan asuntolassa, jolloin en edes paljon omia tarvikkeita tarvitse, mutta sitten kun hankin sen oman kämpän, niin sitten olis tarvetta tyynylle, peitolle etc. Mutta täytyy semmoisetkin sitten TAAS ostaa paikan päältä. No, ostan jotkut halpikset ja tulenhan kesällä lomalle Suomeen, joten sitten voin viedä taas paljon kamaa mukanani. Ja tarvitsenhan varapeittoa ja tyynyjä kaikille kavereille jotka lupailivat tulla käymään =)


Toinen Muumiprkki taitaa jäädä kotiin odottamaan, mutta mukit ja kulho tulevat ehdottomasti mukaan


Mukaan luettavaksi lähtee Stieg Larsonin trilogia, ruotsiksi-tottakai!

Väliaikainen työlupakin saapui DHL:llä torstaina ja sain vielä energiajuomankin kaupan päälle =) Sukunimi on edelleen kirjoitettu väärin; toisen ja kolmannen kirjaimen väliin on laitettu ”z”. Olen siitä jo muutaman kerran huomauttanut. Kun nyt taas siitä kommentoin sanoivat että tuskin on ongelma,saarelta ei kuulemma löydy toista saman sukunimistä kuin minä =) Saudejen jälkeen tulee vaan aika vainoharhaiseksi kun KAIKKI oli niin hankalaa, mitään virheitä ei saanut olla missään papereissa eikä hakemuksissa!


Tilapäinen työlupa



Kiireinen viikko ja ensi viikonloppu tiedossa. Pitää vissiin ruveta tekemään ihan listaa että mitä kaikkea ja milloin pitää tehdä. Ja tän piti olla lomaa…

Kuvat saa klikkaamalla suuremmaksi. Täytyykin tutkia asetuksia jos ne sais vähän pienemmäksi kun ne klikkaa, nyt on aika suuria...

4 comments:

  1. Hallå Människa, skriv på engelska är ju nyfiken Ju!!!! KRAAAAM/ Grodmor på Metro

    ReplyDelete
  2. Tyvärr, tyvärr blir det bara på finska! Men skall skriva på svenska och engelska och maila åt er alla alltid nu och då som inte förstår det ädla språket finska ;-)

    ReplyDelete
  3. Vau!
    Kiva kun löysin blogisi.
    Tätä aion seurata tulevaisuudessakin.
    Hyvää matkaa.
    -SatuSanna

    ReplyDelete