Wednesday, September 9, 2009

Stressiä...


Kuva täältä

Nyt ärsyttää. Lähtöön olisi 3 viikkoa ja lippu olisi ollut kiva jo varata pari viikkoa sitten, kun sen olisi saanut halvemmalla. Nyt HKI-NYC lippu maksaa n 700 euroa… Välitystoimisto stressaa että mun pitäs varata lippu, mutta joustava lippu, jonka lähtöpäivän voi vaihtaa, maksaa nyt n 1200-1300 euroa. Voi olla että tuo on se hinta jonka joka tapauksessa joutuisin maksamaan jos ostan lipun vain viikkoa ennen, mutta en kyllä ole tässä vaiheessa maksamaan tuota summaa lipusta!

Sitten sain myös tänään mailin välitystoimistosta jossa kyseltiin että olinko lähettänyt rikosrekisteriotteet alkuperäisinä vai kopioina, kun olisivat ilmeisesti halunneet alkuperäiset. No, Suomenhan oli alkuperäinen, koska se on vain 3 kk voimassa, mutta Ruotsin ja Englannin, jotka olivat kalliimpia ja hankalampia hankkia, olivat notaarilla todistettuja kopioita. Että saa nyt nähdä että pitääkö ne alkuperäisetkin lähettää sinne, siihen menee taas aikaa. Menee taas tiukalle… Orientaatio on vain kerran kuukaudessa, joten lähtö siirtynee kuukaudella, jos en ehdi saada työlupaa ajoissa. Jotkut lokakuulaiset olivat kuulemma saaneet tällä viikolla työlupansa. Saudeihin lähtöä varten ei ollut tälläistä stressiä, vaikka matkaliput saatiinkin vissiin 2 päivää ennen tai jotain vastaavaa, kun niitä ei tarvinnut itse maksaa, niin samapa se!

No, onneksi Julie tulee huomenna ja sitten ei tartte viikkoon miettiä ja stressata tätä Bermuda asiaa! Tai no, huomenna, pitää sit varmaan postittaa ne alkuperäiset todistukset ja sit varmaan ostaa se 1200 euron joustava lentolippu, koska välitystoimisto varmaan pakottaa mut monen päivän painostamisen jälkeen ;-)

No comments:

Post a Comment